2109019444 Αθήνα, Αττική meli.daskalaki@gmail.com
hero image
 
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Μέλι Δασκαλάκη | Μέλι Ανθέων & Βοτάνων


Το μέλι θεωρείται θησαυρός υγείας και δύναμης, όπου η αξία του έχει εκτιμηθεί από την αρχαιότητα. Έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά, κάνοντάς το μια αγαπημένη επιλογή για το τραπέζι κάθε καταναλωτή.

Θέλοντας να μοιραστούμε αυτό το μοναδικό προϊόν με όσον τον δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, η εταιρεία μας “Μέλι Δασκαλάκη”, ασχολείται δυναμικά με την τυποποίηση, την συσκευασία και το εμπόριο μελιού και σας προσφέρει προϊόντα που αντανακλούν την ποικιλία της ελληνικής φύσης και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική τους γεύση.
 
     
   
 
 
 
     
  Τα προϊόντα μας
 
     
 
 
   
     
 
     
  Τα μέλια μας

είναι οι αξιόπιστοι σύντροφοί σας κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τα στο πρωινό σας, σε ένα ζεστό ρόφημα ή ένα δροσερό smoothie, ως γλυκό για ένα γρήγορο σνακ μεταξύ των γευμάτων αλλά και για να δημιουργήσετε μοναδικές σπιτικές συνταγές με αυτά.
 
     
 
 
   
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

θα τα βρείτε σε super market, καταστήματα τροφίμων και delicatessen στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ενώ πραγματοποιούμε και εξαγωγές σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα μέλι υψηλής ποιότητας σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.