2109019444 Αθήνα, Αττική meli.daskalaki@gmail.com
 
 
     
  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
από το 1987

προσφέροντας σας μέλι που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
 
     
     
  Το μέλι Δασκαλάκη αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και γεύση στον κόσμο του μελιού. Με πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η εταιρία Δασκαλάκη συνεχίζει να προσφέρει μέλι υψηλής ποιότητας, από τους καλύτερους παραγωγούς της Ελλάδας.

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, η εταιρία Δασκαλάκη δεσμεύεται να προσφέρει μέλι άριστης ποιότητας στην Ελληνική αλλά και στην διεθνή αγορά.
 
     
 
  Άριστη Ποιότητα
 
Το μέλι Δασκαλάκη ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του. Παράγεται από επιλεγμένους παραγωγούς μελιού σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι επιλέγονται με βάση την υψηλή ποιότητα και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.
 
 
  Εγγυημένη Προέλευση
 
Όλα τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την παραγωγή τροφίμων.
 
 
  Πιστοποίηση & Ασφάλεια
 
Η εταιρεία Μέλι Δασκαλάκη είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων FSSC 22000, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.
 
 
 
     
 
 
 
 
     
     
  Μέλι Δασκαλάκη
Μέλι Ανθέων & Βοτάνων


Η εταιρεία μας “Μέλι Δασκαλάκη”, δραστηριοποιείται εδώ και 37 χρόνια με την τυποποίηση, την συσκευασία και το εμπόριο μελιού, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα αλλά και την μοναδική τους γεύση.

Ξεκίνησε το 1987, όπου ο κύριος Δασκαλάκης με το πάθος του για τη φύση και το ενδιαφέρον του για τον κόσμο του μελισσιού, παρακολούθησε μαθήματα στην κρατική μελισσοκομική σχολή Αθηνών και αφοσιώθηκε στη δημιουργική διαδικασία της μελισσοκομίας...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Το μέλι θεωρείται θησαυρός υγείας και δύναμης, όπου η αξία του έχει εκτιμηθεί από την αρχαιότητα. Έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά, κάνοντάς το μια αγαπημένη επιλογή για το τραπέζι κάθε καταναλωτή...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
  Το Μέλι Δασκαλάκη

θα τα βρείτε σε super market, καταστήματα τροφίμων και delicatessen στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
     
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.
 
  2109019444